2010:

Onze drie hengstveulens van Biotop, Singolo en Goldschmidt werden allemaal hoog beoordeeld.

Het Biotop veulen van Goldstar werd kampioen bij de hengstveulens tijdens de opname in Woudenberg. Het veulen van Goldschmidt uit Kaprice werd het hoogst gepunte veulen van Rheinland, Nederland en België, met in totaal 60 punten. Hij werd op het veulenkampioenschap in Kerken Dld eerste van zijn groep en uiteindelijk tweede overall, terwijl de beide andere veulens telkens tweede werden in hun groep.

De driejarige merries behaalden allemaal een Verbands- en Staatspremie. Haily v.Goldschmidt werd kampioene bij de opname in Woudenberg en Golden Dancer,v.Leonidas werd reservekampioene, terwijl Amiana v. Herzensdieb in Kerken bij de centrale opname zesde werd bij de driejarige merries. Vervolgens wisten ze alle drie tijdens het verrichtingsexamen voldoende punten te behalen om definitief hun premies te bemachtigen. Hierbij werd Amiana tweede met 8,04 , Golden dancer derde met 7,51 en Haily vijfde met 7,26 punten.

Tijdens het Trakehner Bundesturnier wist Ice Age, driejarige hengst v.KarolingerI, zich in de finale bij de laatste vier  te plaatsen met 8,0 punten. Op 16 november gaat hij samen met Kissinger v. Goldschmidt naar de 30 dagen test voor hengsten in Schlieckau. Bij een goed resultaat zullen ze beiden op de voorjaarskeuring in Münster-Handorf worden voorgesteld.

2009:

- Regiokampioenschap Limburg, zomer: Honoré, (Goldschmidt x Caprimond) KAMPIOEN L1!!!
- Regiokampioenschap Limburg 2008-2009: Goldstern, (Biotop x Gold Star) 3e plaats
klasse L2
 

2008:
- 23-26 Okt.
Hengstenkeuring laatste ronde Neumünster: Hokaido (Gribaldi x Harare) In de veiling verkocht als sportpaard aan www.hubertushof-sportpferde.de
 

- 18 Sept
Gemma Glitter krijgt de titel Staatspremie Stute in Wickrath.
 

- 30.Aug.
Veulenkampioenschap Rheinland: Goldonidas (Leonidas x Goldiva) Beste merrieveulen.
 

- 10 Aug
Regiokampioenschappen Limburg: Goldstern reservekampioen klasse L1
 

- 19 Juli
TCN dag: Gemma Glitter, (Lowelas x Goldette) Reservekampioen achter Elvira (TCN Partout x Evita) opgenomen in het stamboek met 55,5 punten , Haïti, (Easy Game x Harare) opgenomen met 55 punten, Goldstern, (Biotop x Gold Star) Kampioen Materialprüfung en 2x 1e plaats in sportrubriek klasse L1, Walk on Top (Onbekend) 2x 1e plaats Z2 en TCN kampioen 2008.
 

- 3-6 Juli
Trakehner Bundesturnier: Goldstern, (Biotop x Gold Star) 2e plaats in de klasse A
 

1 dec 2007
Lena Erlandsen in dienst getreden bij Stoeterij De Garst.
Lena is op 06-06-80 geboren in Noorwegen en in het najaar van 2004 naar Nederland gekomen om een opleiding te volgen bij het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne. Inmiddels is ze gediplomeerd instructeur, nivo 4. Ze heeft met Larkin ZZ-licht gestart en twee andere paarden op Z2 niveau uitgebracht. 

Oktober 2007
Op de hengstenkeuring in Neumünster hebben de zonen van Goldschmidt zich goed laten zien Honoré en Lemberger werden helaas niet goedgekeurd. Pommard, gefokt in Denemarken, werd goedgekeurd en via de veiling verkocht aan Gestüt Hohenschmark.

Sept 2007
Tijdens de elite veiling van Klosterhof Medingen is het veulen Ice Age aangeschaft. Hij is een zoon van Karolinger I uit de moeder van de Grand Prix hengst Insterburg ( V. Hohenstein ). De bedoeling is hem samen met Kissinger op te laten groeien en voor te bereiden voor de hengstenkeuring 2009(foto Ice Age )
 


Sept 2007
Tijdens de veulenkeuring op onze stoeterij werd het veulen Kissinger v. Goldschmidt x Kaprice v. Schwadroneur beoordeeld met 63 punten.

Aug 2007
Honoré aangewezen voor hengstenkeuring in Neumünster.
Tijdens de voorselectie voor de Hengstenkeuring in Neumünster werd de Goldschmidtzoon Honoré aangewezen om deel te nemen aan de Keuring. Honoré is gefokt door Gestüt im Forth van Stephan en Hermann Bisschof in Oyten Dld. Daarnaast werden nog twee zonen van Goldschmidt aangewezen. Een geweldig succes voor Goldschmidt: drie zonen uit een jaargang van 18 veulens direct aangewezen voor deelname aan de HK.
 

Januari 2007
Toon van Osch Fokker van het jaar
Tijdens de jaarvargadering van het TCN werd Toon van Osch verkozen tot fokker van het jaar 2006. Hierdoor mag het beeldje van het spelend veulen van kunstenares Ellen Welten weer een jaar de schoorsteen versieren.